Sidste nyt omk. belysning

BELYSNING OG “KONTAKTPERSON” (BEBOER) FRA RANTZAUSGADE 60 A-B

 Vi kæmper fortsat med belysningen i gården.. Det ser ud til at virke de fleste steder nu, undt. enkelte lamper på husmurerne ved Hans Egedes Gade 9-11 og porten ved HEG 7 (og måske andre steder jeg ikke har opdaget?). Se tidligere opslag her og på facebook gruppen, med forklaring omk. belysning i gården.

Bestyrelsen har aftalt at stille forslag til GF om at gården for fremtiden skal administrere alt belysning i gården, inkl. de lamper der hænger på husmurerne og ellers er de enkelte ejendommes ansvar. Forslaget bliver sendt ud til alle ejendomme/foreninger omk.14-15 februar sammen med indkaldelsen til GF.

En sådan ordning kræver en GF beslutning, da det vil kræve at gårdlauget får adgang til alle ejendomme og at ejendommene er forpligtet til at betale evt. regning for elektriker (hyret af gården), såfremt fejlen findes i forbindelse med deres lamper/el installationer. Vi håber at forslaget bliver vedtaget, og at det kan køre mere smooth (og effektivt!) fremover.


Indtil da er problemet at vi fortsat ikke har fået svar fra 2-3 ejendomme (udlejningsejendommene) på den skrivelse vi sendte ud første gang 25/11.16 med efterfølgende to rykkere, om at de skal tjekke og evt. reparere deres gårdlamper. Da bestyrelsen består af beboere fra næsten alle ejendomme, har vi nu “kontakt-personer” fra alle undt. én: Rantzausgade 60 A-B. Er der mon nogen der fra, som kunne tænke sig at fungere som kontakt-person mellem gårdlauget og deres ejendom?? Ville gøre mange ting lettere, ikke kun ift. nærværende belysnings-problem, også alt mulig andet i fremtiden. :)

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar