Manglende belysning i gården

Manglende belysning i gården

Som de fleste af jer sikkert har konstateret så har vi længe haft problemer medbelysning i gården. Gårdens ejendomsservice firma har haft en elektriker ude ogkonstaterer at der er en fejl i forbindelse med en eller flere af de lamper somhænger ved bagtrappe opgangene på de forskellige ejendomme.

Alt belysning i gården, skraldeskure samt de lamper der hænger ud fra hverbagtrappeopgang, har et fælles styresystem og måler. Men ifølge gårdlaugetsvedtægter (§3, stk.2 nederst) påhviler alt reparation og vedligeholdelse af de lamper, som hænger på de forskellige ejendomme, den enkelte ejendom/forening.

Stikdåserne m.v. til disse lamper, befinder sig på ejedommenes bagtrapper eller kældre, hvilke gårdlauget ikke har adgang til. Problemet kan meget vel skyldes at lamperne på nogle af ejendommene, sidder løst på murværker, og der derfor kommer vand ind og korslutter hele systemet, når det regner. Det kan også skyldes andre fejl i forbindelse med ledninger og stikdåser til gårdlamperne i de forskellige ejendomme.

Vi har fået gårdens administrator til at sende en skrivelse ud til alle ejendomme om hurtigst muligt få undersøgt deres lamper og reparere evt. fejl. D.25/11 sendte administrator nedenstående skrivelse ud til alle ejendomme i gården, og dags dato (7/12) en rykker til samme kontakter samt alle de mailadresser vi har kunnet finde frem til på foreningernes formænd/bestyrelser, viceværter m.fl.

På næstkommende bestyrelsesmøde vil vi forsøge at finde frem til en bedre løsningsmodel på dette, så der ikke skal gå så lang tid med at få informationen igennem de alt for mange mellemled fra vores gårdmand/ejendomsservice firma til bestyrelsen, til de forskellige ejendommes administratorer, til dem der skal handle på det, og tilbage igen. Måske skal vi beslutte at alt lys i gården er gårdens ansvar, og så få nøgler til de forskellige ejendomme, så vi selv kan fikse evt. fejl med det samme. Dette vil dog nok kræve at ejendommene accepterer at få en regning hvis fejlen findes i forbindelse med deres lamper, eller at den årlige betaling til gårdlauget sættes en lille smule op på næste generalforsamling til foråret.

Det bedste vi/I beboere kan gøre lige nu er at henvende sig til jeres ejendoms administrator eller bestyrelse og tjekke op på om de rigtige folk har modtaget nedenstående skrivelse og handler på det a.s.a.p. A/B JoJo har tjekket alle deres lamper, så dette gælder kun de resterende fem ejendomme/foreninger i gården.

På forhånd tak for tålmodigheden (og hjælpen til dem der kontakter deres ejendom med dette).

Mvh bestyrelsen

 

Vigtig information fra Gårdlauget Brorson

Lonnie Hjorthenborg

Reply

Fri 11/25, 9:23 AM

This message was sent with high importance.

Kære medlemmer af Gårdlauget Brorson (Rantzausgade 58 A-B, Klædebo A/S, Rantzausgade

62-64, E/F Hans Egedes Gade 13, A/B Hans Egedes Gade 9-11 og A/B JOJO)

Vi har problemer med belysningen i gården, da den ofte korslutter og alt belysning går ned, så der er bælgmørkt i hele gården.

Alt belysning i gården, skraldeskure samt de lamper der hænger ud fra hver bagtrappeopgang på husmurerne, har et fælles styresystem og måler. Men ifølge gårdlaugets vedtægter (§3, stk.2 nederst) påhviler alt reparation og vedligeholdelse af de lamper, som hænger på jeres ejendomme ud fra jeres bagtrapper, den enkelte ejendom/forening.

Stikdåserne til disse lamper, befinder sig på jeres (bag) trappeopgange eller i kældrene, som gårdlauget ikke har adgang til.

Vores ejendomsservice firma har fået en elektriker til at undersøge det fælles styresystem og alle de fælles lyskilder samt kontaktdåser i skraldeskure m.v., uden at finde fejlen, hvorfor vi formoder at der må være fejl ifm. en eller flere af de lamper som hænger på jeres ejendomme.

Problemet kan meget vel skyldes at lamperne på nogle af ejendommene, sidder løst på murværker, og der derfor kommer vand ind og korslutter hele systemet, når det regner. Det kan også skyldes andre fejl ifm. ledninger og stikdåsen til gårdlamperne i jeres ejendom. Vi vil derfor bede jer om at undersøge jeres lamper m.v., og reparere evt. fejl hurtigst muligt, da jeres beboere lider under en ofte total mørklagt gård her i vintertiden.

I vil formentlig få brug for at kunne slå strømmen fra. I kan kontakte vores gårdmand, Ricard, på 27899340 eller sekretær, Annette, på 35343393 eller jojogaard(at)gmail.com, for at få adgang til styresystemet. Både Ricard og Annette er tilstede i, eller tæt ved, karréen alle hverdage i dagtimerne. I bedes melde tilbage til administrator Lonnie Hjorthenborg – lmh(at)datea.dk, når I har tjekketog evt. repareret jeres lamper m.v.

På Gårdlauget Brorsons vegne

Tessa Krebs

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar