Beboermøde om gårdens fremtidige udformning..

Beboermøde om gårdens fremtidige udformning..

Der er som tidligere annonceret beboermøde om gårdens fremtidige udformning SØNDAG D.8 OKTOBER

–se opslag om mini-arbejdsdag og beboermøde.

Bestyrelsen oplever behov for at gøre noget ved nedenstående områder, funktioner eller mangel på samme. Disse ”overskrifter” danner derfor rammen om beboermødet på søndag, men forslag til helt andre områder eller funktioner i gården, er selvfølgelig også meget velkomne på mødet! Emnerne står ikke i prioriteret række, men alligevel lidt.. da der f.eks. er budgetteret med at renovere legepladsen på dette års generalforsamling, og tidligere er taget beslutninger om flere af nedenstående tiltag.

  • LEGEPLADSEN
  • OMRÅDET LANGS HUSMURENE/HÆKKE
  • CYKELPARKERING
  • GRILL PLADS/SPISE-OMRÅDER
  • DEN LILLE GÅRD (ved Jesper Brochmands Gade/Rantzausgade)
  • OMRÅDET OMK. VOLDEN
  • DET GRØNNE.. (alt beplantning, træer, græsplæne, højbede m.v.)

Bestyrelsen overvejer kraftigt at betale landskabsarkitekt Niels Lützen/NL Landskabsarkitekter ApS. omk. 30.000 kr. for hjælp til at flette disse (og måske andre?) tiltag sammen til en samlet plan for gården, som kommer til at tage flere år at udføre, da der ikke er økonomi til at gøre det hele inden for et eller få regnskabsår.

Groft regnet: Gårdlaugets årlige indtægt er på ca. 350.000 kr, hvor af vi betaler ca. 210.000 kr. til gårdmand (A/B Jojo ejendomsservice firma), og i omegnen af 50.000 til administrator, revision, forsikring og andre faste udgifter. Hertil kommer beplantning, små-reparationer, møder, arbejdsdage, andre arrangementer osv. Heldigvis har vi en lille opsparing på et par hundrede tusinde kr. Vi tager de præcise tal med på mødet!

HUSK at hvis du ikke kan deltage, men har forslag til gården, kan du indsende disse til bestyrelsen@glbrorson.dk eller lægge en skriv i postkassen senest 6/10.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar